Bijleservaringen

Handelsingenieur KU Leuven

5,0 rating
22/09/2020

De bijlessen hebben mij enorm geholpen! Sébastien weet zeer goed waar hij mee bezig is en is altijd bereid om te helpen. Sébastien helpt je met het verwerven van bepaalde inzichten en leert je hoe je bepaalde type oefeningen best kan aanpakken. Zonder de bijlessen was ik niet geslaagd geweest!

Lukas

Handelsingenieur Ugent

5,0 rating
18/09/2020

Sébastien heeft mij heel erg goed geholpen voor wiskunde in mijn eerste jaar aan de universiteit. Dankzij hem ben ik door mijn herexamens geraakt en begrijp ik alles beter. Alles wordt op een duidelijke manier uitgelegd aan jouw tempo. Echt een aanrader!

Bo

Handelsingenieur

5,0 rating
13/07/2020

Een ijverige studiebegeleider, begrijpbare uitleg en een doorslaggevend effect op studieresultaten staan jou op te wachten bij het volgen van bijles bij Wiskunne.

Edward Spriet

5 wetenschappen wiskunde

5,0 rating
11/07/2020

Sébastien heeft me heel erg goed geholpen met het vak wiskunde. Dankzij hem ben ik geslaagd voor wiskunde dit jaar. Hij legt alles goed uit en zijn uitleg is zeer duidelijk. Het is voor iedereen een echte aanrader!!

Youssef

Handelsingenieur

5,0 rating
11/07/2020

Sébastien heeft mij enorm geholpen bij het vak Hogere Wiskunde 2. Hij legt de leerstof echt super goed uit waardoor ik het vak zelf veel leuker vond. Als je Handelsingenieur doet en het moeilijk hebt met wiskunde, dan raad ik deze bijlesleraar echt aan. Want Sébastien helpt je bij de aanpak van zo’n oefeningen die soms veel efficiënter was voor mij dan dat mij werd aangeleerd in de werkcolleges van KULeuven zelf.
Sébastien is ook super behulpzaam. Je mag naar hem extra oefeningen doorsturen die hij dan zal voorbereiden voor de bijles. Dit is dus echt een pluspunt! Ik raad deze bijlesleraar echt aan!

Axelle

Economie talen 3de middelbaar

5,0 rating
10/07/2020

Sébastien is zowel goed in gewone bijlessen als in online bijles , ik durf hem altijd alles te vragen en als je het niet snapt zal hij het meerdere keren op een goede en duidelijke manier uitleggen , hij heeft altijd goeie oefeningen die mij persoonlijk ook veel geholpen hebben op testen. Zeker een aanrader!

Tibe

Handelsingenieur

5,0 rating
10/07/2020

Sébastien heeft mij heel erg goed geholpen. Ik durf hem alles te vragen en geeft wiskundiginzicht en legt alles op een begrijpbare manier uit. Door hem ben ik geslaagd op mijn examen wiskunde handelsingenieur 1e jaar. Een echte aanrader dus!

Annaëlle

Handelsingenieur

5,0 rating
10/07/2020

Dankzij Sébastien ben ik geslaagd voor wiskunde. Ondanks de quarantaine heeft hij nog steeds kwalileitsvolle les gegeven!

Diederik

Master Handelsingenieur

5,0 rating
08/07/2020

Sébastien is echt de beste bijlesgever die ik me had kunnen wensen. Ik buisde voor bijna elk analytisch vak, maar dankzij de bijlessen van Sébastien werd het een fluitje van een cent om te slagen voor de meeste the van deze vakken. Dankjewel Sébastien, ik raad je aan iedereen aan!

Mathias

Handelsingenieur

5,0 rating
08/07/2020

Sebastien is behulpzaam, competent en bewees meermaals zijn ervaring in het bijles geven. Hij is ook steeds bereikbaar en zeer vriendelijk: aanrader!

Dries

Geef hieronder jouw eigen review:

Naam: Adriaenssens Sébastien
Ondernemingsnummer: BE0708988044 
Maatschappelijke zetel: Negen Dagwand 14 – 9300 Aalst 
Juridische vorm: Eenmanszaak