Bijleservaringen

5 wetenschappen wiskunde

5,0 rating
11/07/2020

Sébastien heeft me heel erg goed geholpen met het vak wiskunde. Dankzij hem ben ik geslaagd voor wiskunde dit jaar. Hij legt alles goed uit en zijn uitleg is zeer duidelijk. Het is voor iedereen een echte aanrader!!

Youssef

Handelsingenieur

5,0 rating
11/07/2020

Sébastien heeft mij enorm geholpen bij het vak Hogere Wiskunde 2. Hij legt de leerstof echt super goed uit waardoor ik het vak zelf veel leuker vond. Als je Handelsingenieur doet en het moeilijk hebt met wiskunde, dan raad ik deze bijlesleraar echt aan. Want Sébastien helpt je bij de aanpak van zo’n oefeningen die soms veel efficiënter was voor mij dan dat mij werd aangeleerd in de werkcolleges van KULeuven zelf.
Sébastien is ook super behulpzaam. Je mag naar hem extra oefeningen doorsturen die hij dan zal voorbereiden voor de bijles. Dit is dus echt een pluspunt! Ik raad deze bijlesleraar echt aan!

Axelle

Economie talen 3de middelbaar

5,0 rating
10/07/2020

Sébastien is zowel goed in gewone bijlessen als in online bijles , ik durf hem altijd alles te vragen en als je het niet snapt zal hij het meerdere keren op een goede en duidelijke manier uitleggen , hij heeft altijd goeie oefeningen die mij persoonlijk ook veel geholpen hebben op testen. Zeker een aanrader!

Tibe

Handelsingenieur

5,0 rating
10/07/2020

Sébastien heeft mij heel erg goed geholpen. Ik durf hem alles te vragen en geeft wiskundiginzicht en legt alles op een begrijpbare manier uit. Door hem ben ik geslaagd op mijn examen wiskunde handelsingenieur 1e jaar. Een echte aanrader dus!

Annaëlle

Handelsingenieur

5,0 rating
10/07/2020

Dankzij Sébastien ben ik geslaagd voor wiskunde. Ondanks de quarantaine heeft hij nog steeds kwalileitsvolle les gegeven!

Diederik

Geef hieronder jouw eigen review:

Naam: Adriaenssens Sébastien
Ondernemingsnummer: BE0708988044 
Maatschappelijke zetel: Negen Dagwand 14 – 9300 Aalst 
Juridische vorm: Eenmanszaak