Bijleservaringen

Handelsingenieur

5,0 rating
20/09/2021

Sébastien heeft mij heel erg geholpen met de vakken Hogere Wiskunde 1 en 2. Dankzij hem is mijn inzicht in de vragen sterk verbeterd waardoor ik geslaagd ben voor beide delen. Dankuwel!

Hanne

TEW

5,0 rating
07/02/2021

Ik heb in het middelbaar 3u wiskunde per week gehad waardoor ik een zekere wiskundige basis miste. Dit merkte ik op tijdens mijn eerste jaar TEW, daarom besloot ik om in het tweede jaar bijles te nemen. Een vriend raadde mij Sébastien aan en hier heb ik geen spijt van gehad. Door zijn bijlessen kreeg ik inzicht in de leerstof die ik zelf nooit zou gehad hebben. Hij laat je goed nadenken over de leerstof vooraleer hij enkele handige tips geeft. Sébastien is ook zeer makkelijk bereikbaar en beantwoord je vragen zo snel mogelijk. Zeker aan te raden!

Rik

Schakel handelswetenschappen

5,0 rating
06/02/2021

Mijn basiskennis wiskunde zat ver maar werd door Sébastien geleidelijk aan terug opgebouwd. Dit steeds op een duidelijke manier met tal van voorbeelden en oefeningen. Hij is ook steeds bereid om vragen te beantwoorden. Ik raad het iedereen aan die extra uitleg voor wiskunde kan gebruiken!

Lauren

Schakeljaar naar handelswetenschappen

5,0 rating
06/02/2021

Sébastien heeft me via Skype geholpen met wiskunde en ik was van de eerste keer geslaagd. Hij gaf me nieuwe inzichten en hielp me oefeningen oplossen die in de les niet aan bod kwamen.
Een heel geduldige, vriendelijke en behulpzame bijlesleerkracht dus!

Charlotte

1e bach handelsingenieur (KUL)

5,0 rating
06/02/2021

Sébastien heeft mij enorm goed geholpen bij het voorbereiden van mijn examen hogere wiskunde. Onduidelijke oefeningen goed uitgelegd en veel oude examenvragen gemaakt, waardoor ik geslaagd was op een examen dat anders een verloren zaak was geweest. Ik kan Sébastien alleen maar aanraden als bijlesgever.

Sophie

Handelsingenieur (1e Bach)

5,0 rating
05/02/2021

Ondanks het beperkt aantal lessen heb ik heel veel bijgeleerd. Sébastien geeft op een enthousiaste manier bijles en maakt gebruik van concrete voorbeelden om abstracte oefeningen op te lossen. Dankzij de vele aangeboden herhalingsoefeningen en oude examenvragen kon ik mij goed voorbereiden voor het examen. Zonder de lessen was ik niet geslaagd voor hogere wiskunde I. Een aanrader!

Benoît

Handelsingenieur KU Leuven

5,0 rating
22/09/2020

De bijlessen hebben mij enorm geholpen! Sébastien weet zeer goed waar hij mee bezig is en is altijd bereid om te helpen. Sébastien helpt je met het verwerven van bepaalde inzichten en leert je hoe je bepaalde type oefeningen best kan aanpakken. Zonder de bijlessen was ik niet geslaagd geweest!

Lukas

Handelsingenieur Ugent

5,0 rating
18/09/2020

Sébastien heeft mij heel erg goed geholpen voor wiskunde in mijn eerste jaar aan de universiteit. Dankzij hem ben ik door mijn herexamens geraakt en begrijp ik alles beter. Alles wordt op een duidelijke manier uitgelegd aan jouw tempo. Echt een aanrader!

Bo

Handelsingenieur

5,0 rating
13/07/2020

Een ijverige studiebegeleider, begrijpbare uitleg en een doorslaggevend effect op studieresultaten staan jou op te wachten bij het volgen van bijles bij Wiskunne.

Edward Spriet

5 wetenschappen wiskunde

5,0 rating
11/07/2020

Sébastien heeft me heel erg goed geholpen met het vak wiskunde. Dankzij hem ben ik geslaagd voor wiskunde dit jaar. Hij legt alles goed uit en zijn uitleg is zeer duidelijk. Het is voor iedereen een echte aanrader!!

Youssef

Geef hieronder jouw eigen review:

Naam: Adriaenssens Sébastien
Ondernemingsnummer: BE0708988044 
Maatschappelijke zetel: Negen Dagwand 14 – 9300 Aalst 
Juridische vorm: Eenmanszaak