Bijleservaringen

EW

5,0 rating
11/02/2022

Door de bijlessen is mijn inzicht in de materie enorm verbeterd. Hiernaast ook een super fijne samenwerking met Sébastien. Een echte aanrader voor mensen die het ook niet makkelijk hebben met wiskunde! Merci

Aiko

4de middelbaar 5uur wiskunde

5,0 rating
15/11/2021

De online bijlessen werken zeer goed. Via teams kan ik het whiteboard van Sébastien goed zien. Hij maakt steeds oefeningen over mijn hobby’s of interesses, waardoor ik het nut van wiskunde beter zie.

Brent

3e middelbaar – 3 doorstroom

5,0 rating
05/11/2021

Mijn dochter is heel blij met de bijlessen van Sébastien. Hij maakt zijn bijlessen uitdagend, maar goed te volgen. Hij is ook steeds bereid om vragen te beantwoorden buiten de bijlesuren. Een aanrader!

Hilde

5de middelbaar ASO met 4 uur wiskunde

5,0 rating
02/10/2021

Sébastien helpt me de leerstof echt begrijpen. Vroeger studeerde ik alles vanbuiten en begreep de logica niet achter de dingen. Dankzij hem denk ik nu meer na over oefeningen en zie ik de logica meer in. Een echte aanrader!

Louis

Handelsingenieur

5,0 rating
20/09/2021

Sébastien heeft mij heel erg geholpen met de vakken Hogere Wiskunde 1 en 2. Dankzij hem is mijn inzicht in de vragen sterk verbeterd waardoor ik geslaagd ben voor beide delen. Dankuwel!

Hanne

TEW

5,0 rating
07/02/2021

Ik heb in het middelbaar 3u wiskunde per week gehad waardoor ik een zekere wiskundige basis miste. Dit merkte ik op tijdens mijn eerste jaar TEW, daarom besloot ik om in het tweede jaar bijles te nemen. Een vriend raadde mij Sébastien aan en hier heb ik geen spijt van gehad. Door zijn bijlessen kreeg ik inzicht in de leerstof die ik zelf nooit zou gehad hebben. Hij laat je goed nadenken over de leerstof vooraleer hij enkele handige tips geeft. Sébastien is ook zeer makkelijk bereikbaar en beantwoord je vragen zo snel mogelijk. Zeker aan te raden!

Rik

Schakel handelswetenschappen

5,0 rating
06/02/2021

Mijn basiskennis wiskunde zat ver maar werd door Sébastien geleidelijk aan terug opgebouwd. Dit steeds op een duidelijke manier met tal van voorbeelden en oefeningen. Hij is ook steeds bereid om vragen te beantwoorden. Ik raad het iedereen aan die extra uitleg voor wiskunde kan gebruiken!

Lauren

Schakeljaar naar handelswetenschappen

5,0 rating
06/02/2021

Sébastien heeft me via Skype geholpen met wiskunde en ik was van de eerste keer geslaagd. Hij gaf me nieuwe inzichten en hielp me oefeningen oplossen die in de les niet aan bod kwamen.
Een heel geduldige, vriendelijke en behulpzame bijlesleerkracht dus!

Charlotte

1e bach handelsingenieur (KUL)

5,0 rating
06/02/2021

Sébastien heeft mij enorm goed geholpen bij het voorbereiden van mijn examen hogere wiskunde. Onduidelijke oefeningen goed uitgelegd en veel oude examenvragen gemaakt, waardoor ik geslaagd was op een examen dat anders een verloren zaak was geweest. Ik kan Sébastien alleen maar aanraden als bijlesgever.

Sophie

Handelsingenieur (1e Bach)

5,0 rating
05/02/2021

Ondanks het beperkt aantal lessen heb ik heel veel bijgeleerd. Sébastien geeft op een enthousiaste manier bijles en maakt gebruik van concrete voorbeelden om abstracte oefeningen op te lossen. Dankzij de vele aangeboden herhalingsoefeningen en oude examenvragen kon ik mij goed voorbereiden voor het examen. Zonder de lessen was ik niet geslaagd voor hogere wiskunde I. Een aanrader!

Benoît

Geef hieronder jouw eigen review:

Naam: Adriaenssens Sébastien
Ondernemingsnummer: BE0708988044 
Maatschappelijke zetel: Negen Dagwand 14 – 9300 Aalst 
Juridische vorm: Eenmanszaak