Bijleservaringen

In mijn laatste jaar humaniora zagen mijn punten er niet zo goed voor wiskunde uit na het kerstexamen. Ik was gebuisd met 15% onder de 50%. Ik had dringend bijles nodig en dankzij kennissen heb ik Wiskunne gevonden. Ik begon 2019 met wekelijkse bijlessen van Sebastien. De bijlessen van Sebastien waren heel interessant en hij legde het perfect uit. Buiten de lessen kan je ook aan hem een berichtje sturen als je iets niet snapt. Dankzij Wiskunne heb ik mijn totaaljaar nog tot 50% gekregen!! Dat is een stijging van 15%. Ik ben Wiskunne en Sebastien dankbaar!

Student(e) 6de middelbaar met 6 uur wiskunde

De bijlessen worden perfect gegeven. De huiselijke sfeer bij de lesgever geven een goed gevoel waardoor ik me kan concentreren en rustig de bijles kan volgen. Door het volgen van de lessen zijn mijn resultaten sterk verbeterd en begrijp ik alles veel beter. De uitleg wordt duidelijker weergegeven dan op school.
Sébastien geeft me vertrouwen en zijn aanpak is voor mij TOP! 
Ik begin wiskunde leuk te vinden. Ik ben heel blij de stap te hebben gezet voor het volgen van de bijles en “Wiskunne” te mogen leren kennen.
Bedankt dat jullie er zijn!!

Student(e) 1ste graad middelbaar

Mijn dochter struikelde over enkele specifieke topics bij wiskunde. Sébastien slaagde erin om haar inzicht te verruimen en specifiek op de vragen te antwoorden daar waar het probleem zat. Mijn dochter ging heel graag naar de bijles omwille van de heel vriendelijke persoon die Sébastien is en de gerichte manier van werken. 
Door de bijles is mijn dochter geslaagd in het derde middelbaar. 
Hartelijk dank, Sébastien! 

Ouder van student(e) 2de graad middelbaar

Wiskunne geeft een gepersonaliseerde en degelijke begeleiding. Je kan er steeds met bijkomende diverse vragen terecht. Men stelt zich heel soepel op om dringende vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Mijn ervaring met Wiskunne was op niveau, correct en aangenaam.

Student(e) handelswetenschappen