Online wiskunde met Wiskunne

Gratis YouTube kanaal

Ben je op zoek naar manieren om online wiskunde te studeren? Dan zit je hier goed! Wiskunne heeft een gratis YouTubekanaal met meer dan 100 video’s die je zullen helpen wiskunde beter te begrijpen. Je vindt het YouTube kanaal terug via volgende link. Vind je het moeilijk om jouw onderwerp terug te vinden? Er bestaan ook playlists waardoor het voor jou veel overzichtelijker wordt. De playlists vind je terug met deze link.

Naast het YouTube kanaal heeft Wiskunne ook nog een andere manier om online wiskunde te oefenen. Er is namelijk een online platform waar je toetsen kunt maken. Daarnaast vind je bij elke toets een uitgebreide verbetering terug zodat je kan kijken waar je fouten zich bevinden. Voor het online platform moet je een login maken op de website en is ook betalend. De prijzen vind je terug op deze pagina.

Online wiskunde oefenen met Wiskunne
Een foto van het YouTube kanaal van Wiskunne

Online bijles

Naast het YouTube kanaal kan Wiskunne je ook helpen met online bijles wiskunde. Wiskunne heeft jaren ervaring in het geven van bijles wiskunde en de bijlesgever is afgestudeerd als handelsingenieur aan de KU Leuven. Ervaring en bekwaamheid zijn dus de twee sterktes van Wiskunne. Wil je meer info over Wiskunne en de bijlesgever van Wiskunne? Op deze pagina lees je het verhaal van Wiskunne en de bijlesgever bij Wiskunne.