Bijles wiskunde handelsingenieur

Bijles wiskunde handelsingenieur (HIR) gezocht? Dan bent u hier aan het juiste adres! U kan bij Wiskunne terecht voor persoonlijke bijles wiskunde voor handelsingenieur in de regio Aalst en in Vlaanderen. Fysieke bijlessen vinden namelijk plaats in Aalst. Online bijlessen kunnen overal plaatsvinden.

Om de best mogelijke kwaliteit te garanderen heb ik, Sébastien Adriaenssens, de wiskundeboeken van handelsingenieur opnieuw gestudeerd (Ik ben namelijk afgestudeerd als handelsingenieur). Daarnaast heb ik ook de boeken van TEW en handelswetenschappen. Zo kunnen gelijkaardige oefeningen uit die boeken worden gemaakt. Bovendien heb ik in het academiejaar 2021-2022 de verkorte educatieve master met vakdidactiek wiskunde behaald. Wiskunde behoort dus tot mijn dagelijkse leven. 

Hieronder ziet u enkele foto’s met onder andere de rustige bijlesomgeving in Aalst:

Bijles wiskunde Aalst
Bijles wiskunde
Bijles wiskunde

Wiskunne : het kunnen van
wiskunde

Wiskunne : het kunnen van
wiskunde

Wiskunne: het kunnen van
wiskunde

Wiskunne : het kunnen van
wiskunde

Wiskunne : het kunnen van
wiskunde

Wiskunne : het kunnen van
wiskunde

Wiskunne : het kunnen van
wiskunde

Wiskunne : het kunnen van
wiskunde

Wiskunne : het kunnen van
wiskunde

Wiskunne : het kunnen van
wiskunde

Wiskunne : het kunnen van
wiskunde

Wiskunne : het kunnen van
wiskunde

Wiskunne : het kunnen van
wiskunde

bijles wiskunde
bijles wiskunde aalst

Bijles wiskunde handelsingenieur bij Wiskunne


In deze paragraaf vertel ik wat meer over mezelf. Zoals eerder gezegd ben ik dus Sébastien Adriaenssens. Ik heb al jaren ervaring in het geven van bijles. De focus bij elke bijles ligt op de kwaliteit. Ik ben van mening dat je iemand enkel iets kan bijleren als je het onderwerp zelf 100% beheerst. Omwille van die reden koop ik veel wiskundeboeken zodat ik optimaal voorbereid ben.
Elke dag probeer ik bijles te geven waardoor het nooit een probleem is om een dag te vinden die lukt voor de student/leerling en mezelf.

Wiskunne, het kunnen van wiskunde

bijles wiskunde handelsingenieur

Indien u vragen heeft over het volgen van bijles, kan u een mailtje sturen naar admin@wiskunne.be of me contacteren via deze pagina.

Naam: Adriaenssens Sébastien
Ondernemingsnummer: BE0708988044 
Maatschappelijke zetel: Negen Dagwand 14 – 9300 Aalst 
Juridische vorm: Eenmanszaak